Jenni Vartiainen-Sibeliustalo-2-11-14

Nonii,eli nyt teen postauksen eiliseltä!

Lähettiin kohti sibeliustaloa kuuden jälkee ja paikan päällä oltiin about puol seittämän. Suunnattiin suorinta reittiä kohti fanituotemyyntipisteelle,josta lähti mukaan kassi ja vihko. Ovet saliin avattiin joskus 18:40 ja keikka sitte alko 19:00.

Keikka oli kaks osanen.Ekassa osassa jenni veti vähän rauhallisempia versioita biiseistä ja sitte väliajan jälkeen tuli nopeempia versioita.

Keikalla kuultiin: Duran duran,kohtalokas samba,en haluu kuolla tänä yönä,susta enkelit pitävät huolta,vanki,malja,missä muruseni on,nettiin,ihmisten edessä,toinen,tunnoton,vedenalaista,muistan kirkkauden,suru on kunniavieras,selvästi päihtynyt,minä sinua vaan,kaukaa,päivät on täällä hitaita sekä junat ja naiset.

Keikan jälkeen jenni jako vielä nimmareita ja mekin tottakai käytiin hakemassa omat

Keikka oli jälleen kaikin puolin erittäin loistava! <3

Seuraava postaus tuleeki sitte ens viikonloppuna,kun perjantaina on jälleen tiedossa keikka,joten palaamisiin! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *