Brädi&Mikael Gabriel-Salppurin kisat-8-3-15

Vuoden eka postaus vuoden ekoista keikoista!

Lähin kohti keskustaa puol ykstoista(aamupäivällä). Olin keikkapaikalla yhentoista maissa. Suunnattii kaverinkaa suoraan sinne telttaan missä ne keikat oli! Brädi alotti ekana kahentoista aikaa ja veti 45minuutin keikan. Keikalla kuultiin mm: Uimaan,Hätähuuto,Kotona,Anna palaa,Räppijätkiä ja Aamupala.Keikan jälkeen venattiin tunti ja sitten lavalle tuli Mikael.Näin tältä mieheltä ekan kunnon keikan ja olin ihan myyty! Miklu veti mm: Viimeisen kerran,Päästä mut pois,Mökille,Kovaa,Woppaa ja Älä herätä mua unesta. Oli ihan super kivaa alottaa tän vuoden keikkaputki näitten huikeitten miesten keikoilla!ens viikolla sitte jatkuu yhen super ihanan bändin voimin! ;3

Brädi&MG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *