Haloo helsinki-Finlandiaklubi-20-3-15

Tätä keikkaa olin oottanu jo reilu kolme kuukautta vähintäänki! mut jos nyt mentäs kuitenki itse asiaan…

Olin sibeliustalolla puol seiskan maissa. Mentii suoraa sisälle ja siellä klubin oven eessä oliki jo porukkaa jonottamassa. No siinä sit puoltoistatuntia venattii sisälle pääsyä.No sit kello vihdoin tuli kaheksan ja päästiin klubille sisään,ja tottakai me taas päästiin parhaille paikoille eli ofc eturiviin! 8)

Keikan piti alkaa ysiltä,mut se alko kaheksan minuuttia myöhässä. Taas heti aluks kuultiin aina niin mahtava alkuintro,joka tuo mulle joka kerta mieleen jonku sirkusnäytöksen :’D. Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Heikkoon valoon,Pulp fiction,Vapaus käteen jää,Jos mun pokka pettää,Huuda!,Kiitos ei ole kirosana,Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan,Vieri vesi vieri,Teräslinnut,Maailman toisella puolen,Beibi,Vihaan kyllästynyt ja Kuussa tuulee.

Keikka kesti noin puoltoistatuntia,joka meni kyl ihan älyttömän nopeesti! Nyt vaan kovasti täytyy katella kesän keikkoja,koska vielä on pakko päästä näkemään tyyppejä ennen kun ne jää vuoden tauolle!

IMG_5396

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *