Lahden yöt-11-7-15

Mentiin keskustaan neljän jälkeen ja meijänhän siis oli alunperin tarkotus kuunnella siellä ulkopuolella pelkästään robinin keikka.No me siinä jonkun aikaa seilattiin,kunnes sitte äiti tokasee ”ostetaanko liput ja mennään sisälle” no ei tarvinnu kyl miettiä kovin pitkään vastausta. Käytiin sitte ostaa liput ja mentiin alueelle sisälle just sopivasti kun robin oli siellä lavalla jo vetämässä keikkaa. Ekaa kertaa näin sen jäbän keikan ja olin kyllä niin myyty! :–). Robinin settiin kuuluu mm: Frontside ollie,Erilaiset,Kesärenkaat,Frendikortti,Onnellinen,3D-lasit,Neon,Kipinän hetki,Parasta just nyt,Sua varten ja Boom kah. Robinin jälkeen oli tunnin breikki ennen kun lavalle asteli aina niin mahtava jukka poika! 8-). Jukka alotti puol seittämältä ja taas kerran oli niin hauskaa! Jukan settiin kuuluu mm: Kylmästä lämpimään,Grazybailaaja,Laineet,Silkkii,Älä tyri nyt,Jossu,Äxy sexy ja Brand new ihanuus ja joku uuden levyn biisi jonka nimee mä en enää muista.

Ens viikonloppuna sitte jatkuu festarointi! 🙂

IMG_81799

IMG_81922

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *