No music,no life

Aloin miettii,et vois olla ihan kiva jos välillä tekis jotain muitaki postauksia noitten keikkajuttujen ohessa.Keikkailu ja musiikki on mulle tosi tärkeitä asioita ja haluunki nyt tässä postauksessa kertoo artisteista/bändeistä,jotka on mulle tärkeitä tavalla tai toisella.

 

Haloo Helsinki: Tän bändin perässä mä rupesin kiertää reilu neljä vuotta sitten,toki bändin musaa oon kuunnellu ihan alusta asti. Viime aikoina kun näitä ihmisiä on nähny,ni aina ne on saanu hymyn kasvoille! ton jengin tärkeyttä ei voi edes sanoin kuvailla,se on jotain niin suurta! <3

IMG_5392

Brädi: Tää mies löys tien mun elämään vuonna 2011,jollon mä myös näin sen ekaa kertaa livenä. Viime vuonna sitte rupesin kiertelee vähän aktiivisemmin keikoilla,ja en todellakaan oo katunu päivääkään et niin kävi,koska brädi on niin positiivinen ihminen ja ottaa kaikki fanit niin hyvin huomioon! 🙂

IMG_3533

Diandra: Tätä ihmistä mä voisin hehkuttaa maasta taivaaseen,on meinaa maailman ihanin ihminen mitä vaan tästä maasta löytyy! <3 Didinkaa on aina niin helppo jutella,koska se on aina niin ihanan ilonen! :3 ja sit ne keikat,jotain niin parhautta!!!

IMG_6133

Antti Tuisku: Tää mies on kiistatta yks parhaimpia miespoppareita. Lavalla antti antaa joka kerta kaikkensa,mikä on niin ihailtavaa. Tätä tulee harvoin sanottuu,mut tuiskun välispiikit on aikas huippuja! :))

IMG_2601

Cheek: Jaresta aloin diggaa 2012 syksyllä,jollon mies nähtiin Vain elämää ohjelman ekalla tuotantokaudella. Viime vuonna sit pääsin näkee sitä livenä ja olin ihan myyty! :3 ja mikä parasta,tauko loppuu ihan pian ja tulee uutta musaa,niitä ootellessa!!

IMG_35311

Robin: Joo tiiän,et tää on enemmän teinityttöjen juttu,mut muhun robin kolahti heti frontside ollien tultua. On ollu niin parasta seurata robben kasvua artistina ja hyvään suuntaan on todellaki menty! viime kuussa mä pääsin sit vihdoin näkee livenä tätä jäbää ja olin niin myyty,älyttömän kova livenä! 🙂

IMG_81766

Siinä nyt ne tärkeimmät,seuraava postaus sitte tulee olemaan keikkapostaus,joten see ya siihen asti! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *