Isojano-14&15-8-15

Huippu synttäriviikonloppu takana ja nyt sitte ois vuorossa pientä tarinaa näistä kahesta upeesta festaripäivästä!

Perjantaina oli siis eka päivä ja suunnattiin paikanpäälle puol kuuden aikoihin.Porukkaa oli jo aika paljon paikalla,koska suurin osa porukasta oli vielä ilman lippua(niitä oli vielä jäljellä about 200) ja tottakai aika moni oli halukas saamaan omansa. No puol seittämältä aukes portit ja me suunnattiin kavereittenkaa suoraan alueelle ja saatin hyvät paikat eli tietysti eturivistä :–) Eka esiintyjä oli Tuure kilpeläinen,joka ei kyllä vaan nappaa sit yhtään. Sen jälkeen sitte kamojen roudausta,jonka jälkeen lavalle tuli aina niin mahtava Juha tapio. Juhan settiin kuulu seuraavat biisit: Mitä silmät ei nää,Sitkeä sydän,Sinun vuorosi loistaa,Aito rakkaus,TSNEH,Meillä on aikaa,Rakastan niin kauan kuin mä voin,Raikas tuuli,Paremmat päivät ja Ohikiitävää. Juhan jälkeen lavalle asteli illan tärkein porukka,eli Haloo Helsinki! <3 tosta porukasta mä tykkään aina vaan enemmän!!! Haloot veti: Huuda!,Maailman toisella puolen,MOTMV,Kuussa tuulee,Pulp fiction,Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan,Vihaan kyllästynyt,Vapaus käteen jää,Haloo Helsinki!,KEOK,Jos mun pokka pettää ja Beibi. HH:n jälkeen sit lähin kotia nukkumaan,koska oli aika väsyny olo sen kovan bailauksen jäljiltä.

DSCN6329

DSCN6336

Lauantaina me suunnattiin porteille vähän ennen kuutta ja oltiinki tällä kertaa ekat jonottajat,tosin aika pian rupes sit tulee muitaki ihmisiä. Päästiin alueelle puol seiskan jälkeen ja suunnattiin taas suoraan eturiviin ja saatiin vähän keskemmältä paikat :)). Puol kasin aikaan alotti Adam&Eve,joka oli mulle ihan tuntematon bändi ja eipä kyllä ollu yhtään mun tyylistä musaa muutenkaan. Ysiltä lavalle tuli aina niin ihana Jenni vartiainen! ja siis voi jumaleisson mikä nainen ja mikä keikka,tosin ainahan jenni vetää sata lasissa! :3 Jennin settiin kuulu seuraavat kipaleet: Junat ja naiset,Mustaa kahvia,Duran duran,Sivullinen,Suru on kunniavieras,Nettiin,En haluu kuolla tänä yönä,Eikö kukaan voi meitä pelastaa,Ihmisten edessä,Minä sinua vaan,Eden,Susta enkelit pitävät huolta ja Malja. Jennin jälkeen lavalle tuli suomen positiivisin mies,eli tietysti Elastinen. Ekaa kertaa näin miehen ja olin kyllä ihan myyty! Elan settiin kuulu seuraavat biisit: Kaiken,Super,Eteen ja ylös,Anna soida,Iisii,Oo siellä jossain mun,Peggy,Naurava kulkuri,Loppuviikko,Ruskikset,Tuulettaa ja Mikään muu ei merkkaa. Mun osalta kesäfestarit on käyty läpi ja nyt onki hyvä mennä kohti syksyn keikkoja!

DSCN6344

DSCN6368

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *