Cheek-Tullintori-17-10-15

En oikeen tiiä,et miten tän jutun alottais,koska jollain tapaa on suht vaikeeta pukee viikonlopun fiiliksiä sanoiks,mut jospa nyt yrittäis rustata jotain. Elikkä siis perjantaina me suunnattiin tampereelle serkun luo,mut tottakai suurin syy oli toi cheekin nimmarikeikka!

Lauantaina sit lähettiin kohti tullintoria kahentoista jälkeen (nimmarikeikka alko klo15!). Oltiin paikanpäällä vaille yks ja saatiin heti ekana jonotusnumerot. Jaren oli tarkotus jaka 600 nimmaria mut ei se kyllä kerenny millään niitä kaikkia jakaa,koska porukkaa oli niin paljon ja sit yhessä kohtaa tuliki ilmostus et pitää ottaa joko kuva tai nimmari ja me päädyttiin tällä kertaa kuviin. Se tunne kun jare moikkaa sekä kättelee ja sit tokasee ”ai sä pidät sitä ryhmää yllä” siis kun mä ylläpidän facebookissa JHT-ryhmää ja äiti mainitsi musta jarelle mikä oli sinänsä ihan kiva :-3 siinä sit juteltiin ja otettiin kuvat. Ennenku lähettiin pois,ni jare pitää kättä mun olkapäällä ja sanoo ”kerro kaikille sinne ryhmään terkkuja” :’) joo mä oon oikeesti edelleenki jossain taivaissa,koska cheek on mulle niin tärkee idoli&esikuva ja toi tapaaminen merkkas mulle todella paljon!

Kollaasi 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *