Juha Tapio-Finlandiaklubi-7-11-15

Menin sibeliustalolle ennen seittämää ja olinki eka jonottaja,mut aika pian sit rupes tulee enemmän porukkaa. Kasilta päästiin klubille sisälle ja tottakai taas eturiviin keskelle :–). Ysin aikaan alko keikka ja olipahan taas niin loistava meininki. Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Eläköön,Sitkeä sydän,Anna pois itkuista puolet,TSNEH,Meillä on aikaa,Jotain niin oikeaa,Kolikko kerrallaan,Aito rakkaus,Paremmat päivät,Minä olen,Sinä olet ja Sinun vuorosi loistaa sekä sit tais vielä tulla pari uuden levyn biisiä joita mä en enää muista. Keikka kesti reilu tunnin vaikka se aika taas kerran tuntu huomattavasti lyhyemmältä.

Seuraavaks mä tuun postailemaan tänne parin viikonpäästä,jollon mulla on pitkästä aikaa tiedossa kunnon keikka viikonloppu 🙂

IMG_0003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *