Robin-Sibeliustalo-30-1-16

Tässä tulee vuoden eka keikkapostaus!

Lähettiin sibeliustalolle kuuden maissa ja matka oliki taas aika nopee kun se kestää vaan sen about 15minsaa. Päästiin saliin sisälle puol seiskan jälkeen. Keikka alko seittämän aikaan ja ekana biisinä tuli Parasta just nyt. Muut biisit mitä keikalla kuultiin,oli seuraavat: Onnellinen,Yö kuuluu meille,Samettia,Neon,Sua varten,Miten eskimot suutelee?,Milloin nään sut uudestaan?,Ylitit rajan,Lentoon,Silmät kii,Erilaiset,Frontside ollie,Kesärenkaat,Paperilennokki,Eeppinen,Ihan sama vaikka mokaa ja Boom kah.

Eipä ois voinu paremmin alkaa tän vuoden keikkailut :—). Ens lauantaina tiedossa on yks odotetuimpia keikkoja,mut siitä sit lisää ens viikonloppuna! 🙂

Robin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *