Wanaja Festival-23-7-16

Lähettiin kavereittenkaa hämeenlinnaa kohti 10:15 bussilla,joka tosin ei ollu aikataulussaan(yllätys). No sitte kun päästiin hämeenlinnaan,niin reilu tunti oltiin keskustassa ennenkun lähettiin kävelemään festarialuetta kohti. Siinä ennen yhtä lähettiin sitte kohti festarialuetta ja matkaa piti netin mukaan olla vajaa kilometri,mutta se matka kyllä tuntu vähintään yli kilometrin matkalta,ja meillä meni muutenki ainaki 45 minuuttia ennenku edes päästiin oikeelle portille,joten kaikki ei menny niinku strömsössä. Sitten kun vihdoin ja viimein löydettiin oikea portti,niin joku puoltoista tuntia ootettiin sisälle pääsyä ja se aika meni kyllä kohtuullisen nopeesti. Kolmelta sitte päästiin alueelle ja siellähän siis oli kaks lavaa,puistolava ja rantalava,ja me suunnattiin puistolavalle koska siellä oli enemmän niitä joita haluttiin nähdä. Aikamoisella kiireellä sai mennä,jotta sai hyvän paikan ja päästiinki sitte ihan lavan eteen. Siinä sitte ooteltiin tunti ennenkun lavalle tuli ensimmäinen esiintyjä,joka oli Reckless love. Oli kyllä niin huippua nähdä niitä pitkästä aikaa,koska viime keikasta on jo lähes kolme vuotta! Recklessit alotti neljän maissa ja olipahan jälleen kerran niin huippu keikka. Biisit mitä kuultiin oli seuraavat: Animal attraction,Monster,We are the weekend,Beautiful bomb,Hot,On the radio,So happy i could die ja Night on fire. Sen jälkeen kun pojat lopetti,toisella lavalla alotti Jvg ja me tyydyttiin kuuntelemaan se keikka puistolavan edustalta,koska ei haluttu menettää hyviä paikkoja. No sitten Jvg:n jälkeen puistolavalla alotti Teflon brothers ja tätä keikkaa mä myös ootin aika innolla ja en kyllä suotta,koska kundit oli niin loistavia! Teflonit veti 45 minuutin keikan,ja settiin kuuluu mm: Ay ay ay,Lähiöunelmii,Maradona (kesä 86),Juha88,Juusto katolle ja Pämppää. Niitten jälkeen rantalavalla alotti Aikakone ja siitä keikasta ei tullu kyllä kuultua puoliakaan,mutta toisaalta se ei edes haitannu kun en mikään suuri Aikakone fani muutenkaan ole. No sitten 19:15 puistolavalla alotti Roope salminen&koirat,ja siis oikeesti tätä keikkaa mä ootin ihan älyttömän paljon. Pojat veti myös 45 minuutin keikan ja huh huh että oli vaan tajuttoman kova meininki! Biisit mitä kuultiin oli: Läikytä,Voodoo,potpuri jossa tuli mm Elastista,Kwania ja Raptoria,Reissumies,Pilkun jälkeen,Biisonit sekä sitte roopen räppi yleisön antamista aiheista. Sen jälkeen mä sitte lähinki kotia,vaikka piti olla loppuun asti,mutta olin niin järkevä etten ollu syöny koko päivänä mitään eikä festariruokakaan oo mun juttu,niin iski ihan jäätävän huono olo,joten oli aivan pakko päästä pois.

Tällä hetkellä näyttää siltä,että kesän festaroinnit oli tässä,jossei nyt sitten vielä tuu jotain semmosta extempore festaria johon ois pakko päästä!

Collages3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *