Erin-Finlandiaklubi-7-11-14

Voi että miten mahtavaa olikaa alottaa viikonloppu ihan huikeella keikalla!

Menin sibeliustalolle ennen kasia ja siellä sitte näinki jo heti samantien kristan. Ovien aukeemiseen oli aikaa about 15 minuuttia. Sitte kun päästiin klubille sisään,ni mentiin heti ottamaan parhaat paikat eli tietysti eturivistä keskeltä!

Keikka alko vähän myöhässä. Olin jo pitkän aikaa halunnu nähä erinin livenä koska sillon vain elämää ohjelman ekalla kaudella se meno oli niin huikeeta,et eihän erinistä voinu ku alkaa vaan tykkäämää entistäki enemmän! :3

Keikka kesti reilu tunnin ja settiin kuuluu muun muassa seuraavat biisit: Vanha nainen hunningolla,annan maani pyöriä,vanha sydän,on elämä laina,popeda,toiset mimmit,ei taida tietää tyttö,kokeile mua,oisko se toi,älä tule hyvä tyttö.

IMG_1441

1 thought on “Erin-Finlandiaklubi-7-11-14

 1. bensonlarsloanfirm

  Oletko minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia? Tarvitsetko lainaa
  velkajärjestelyihin, rakennus-, kiinteistö- laina, jälleenrahoittaa, henkilökohtaiset
  liiketoimintaa varten tai hätätilanteessa käteistä? Oletko liikemies tai
  naiset, jotka suunnittelevat laajentaa hänen liiketoimintaa, tarjoamme laina kaikenlaista. Jos kiinnostaa ota meihin bensonlarsloanfirm@gmail.com tänään alla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *