Diandra-Kuopio-24-4-15

Saatiin torstaina kiva päähänpisto ja eilen sitte tehtiin extempore reissu kuopioon!

Lähettiin lahesta ajamaan kohti kuopiota kahen jälkeen ja perillä oltiin joskus kuuden jälkeen. Ihan ekaa kertaa mentiin sinne musiikkikeskukseen,jossa siis se keikka oli. Keikka alko seittämän aikaan ja olipahan ihan älyttömän hyvä keikka taas kerran. Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Unelmil on hintansa,Outta my head,Prinsessalle,Proud mary,Onni on,Liukuovia,Syyllinen,Paha poika,Fiiliksissä ja Dynamiittii. Keikan jälkeen didi jako nimmareita ja me tottakai käytiin taas hakemassa omat!toinen oli niin ihmeissään että oltiin tultu niinki kauas sitä kattomaan,mut oli se kyllä sen arvosta! <3 Tämmösiä reissuja tekis mielellään useemminki,varsinki kun kyseessä on maailman ihanin idoli,jonka perässä vois kiertää ihan minne tahansa!!! :3

IMG_6666

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *