Kuulumisia!

Viime postauksesta on kulunu jo tovi,joten nyt on jo hyvä aika päivittää kuulumiset tännekki. Eli töissä tosiaan oon ollu tän kuun alusta,mut viimeaikoina senkin suhteen on ollu aika ristiriitaset fiilikset,no mutta onneks se päättyy tiistaina ja pääsee vähän huilimaan! Keikkailua ei nyt myöskään oo ollu pieneen hetkeen,mut onneks lähiviikkoina siihenki tulee muutos! 🙂

ja nyt kun aloin höpisemään noista keikkajutuista ni haluisin ihan vähän hehkuttaa muutamia musajuttuja.Tuiskun kymmenes levy En kommentoi ilmesty 22.5 ja siis muistan kun alkuvuodesta tuli Peto on irti biisi,niin täytyy kyl myöntää,et heti ensikuulemalla se ei iskeny,mutta sitte kun sitä kuunteli useemman kerran ni pikkuhiljaa biisi alko toimimaan. No jos itse levystä jotain sanoo niin sehän on tosi erillaista mitä yleensä antin levyt on ollu ja täytyy tässäkin kohtaa sanoo,et aluks oli aika suuri totuttelu niihin biiseihin,mut tällä hetkellä oon ihan älyttömän fiiliksissä aina kun sitä levyä kuuntelee,niin mahtavan erillaista matskua ja tällä hetkellä en malttais yhtään oottaa lahden öitten keikkaa! :’3. Sitte toinen mistä pitää kans kertoo,on viisuvoittaja Måns zelmerlöw,siis ihan huikee mies.Tutustuin tähän mieheen vasta viisufinaali viikolla ja olin ihan myyty!niin huikee ääni ja huikeeta musaa!suomeenki mies on tulossa,et katotaan josko sais hullun päähänpiston ja lähtis kattomaan! ;3

no mutta tällästä tällä kertaa,seuraava postaus varmaan sitte on keikkapostaus,joten see ya! 🙂

11391452_10152859301682233_3228439178373689592_n

:3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *