Brädi-Torisport-29-7-15

Mentiin torille vaille kuus.Ekana lavalle tuli Konsta hietanen,joka veti covereita ja jotain omaaki matskua. Puol seittämältä sitte alotti Brädi ja huh huh mikä keikka taas kerran. Settiin kuuluu: Räppijätkiä,Happee,Lämpöö,Signaali(Lahti united),Uimaan,Kotona ja Hätähuuto. Keikan jälkeen päästii vielä moikkaa kapaa ja siinä tuli vaihettua muutama sanaki. Hulluin fiilis tuli siinä kohtaa kun kapa sanoo ”mä muistan teijät” kun siis äiti sano et oltiin viimeks vääksyssä kattoo sitä ja sieltä tää muisti meijät molemmat. Sit se vielä sano meille ”Toivottavasti jatkossaki kierrätte keikoilla” no tohon nyt ei varmaan tarvii pahemmin miettii vastausta :3.

seuraavaks sitte oliski keikkailua noin kahen viikonpäästä,jollon suuntaus on isojano festareille! 🙂

Kollaasi 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *