Elias Kaskinen&Päivän sankarit-Trio-19-9-15

Munhan siis piti alunperin mennä kattomaan benjaminia,koska en tienny ennen alkuviikkoa,et myös päikkärit tulee trioon keikalle. No menin siis eilen sinne paikanpäälle vähän yli ykstoista ja jälleen kerran taas eturiviin :–). Ooteltiin päikkäreitten keikan alkamista noin 45 minuuttia. No keikka sitten alko joskus kahentoista paikkeilla ja mullehan tää siis oli ihan eka keikka tältä porukalta ja ei kyl todellakaan ollu pettymys! Pojat veti neljä biisiä: Elämä lupaa mulle,Rakasta vielä kun voit,Aina minä jään ja Sano se mulle. En kyllä yhtään malttas oottaa,et pääsis taas pian kundien keikalle,koska ne on ihan älyttömän hyviä livenä!!!

Tästä siis alko mun syksyn keikkarumba! Tälle syksylle on tullu pari lisäkeikkaa,mikä siis ei tietenkään oo yhtään huono juttu 🙂

Tämmöstä tällä kertaa,mä en nyt varmaa vähään aikaan postaille tänne mitään,joten hetkellisesti täällä tulee olemaan vähän hiljasempaa!

Collages

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *