Chisu&Sanni-20&21-11-15-Finlandiaklubi

Tää viikonloppu menee heittämällä ykköseks,oli meinaa niin parasta et vieläki pitää vähän miettiä miten tän kaiken pukee sanoiks.

Perjantaina mä olin vähän kahen vaiheilla keikan suhteen,mut ois kyllä ollu suuri pettymys jos ois jättäny chisun väliin,koska siis voi herranjumala mikä keikka ja se nainen,RAKASTAN! <3 18pvä tuli just neljä vuotta täyteen viime näkemisestä,joten oli erittäin jees nähä tätä ihanuutta pitkästä aikaa. Keikka alko muutaman minuutin myöhässä,mut eipä se kyllä oikeestaan tuntunu mitenkää pahalta koska odotus kuitenki palkittiin :–). Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Polaris,Anna askeleen viedä,Baden baden,Sama nainen,Kohtalon oma,Sabotage,Mun koti ei oo täällä,Tuu mua vastaan,Onni,Kriisit,Ruusunen,Sulle sydämeni annoin,Viekää minut hänen luo ja Ihana.

IMG_0052

Eilen suunnattiin sibeliustalolle seittämän aikaa. Aika meni jotenki paljon hitaammin perjantaihin verrattuna. Kasilta sitte päästiin klubille sisälle ja taas kerran saatiin eturivistä paikat :)). Keikka alko ysiltä ja huh miten huikee meininki oli koko keikan ajan! Biisit mitä kuultiin,oli seuraavat: Isin tyttö,Lelu,Pojat,Jos mä oon oikee,Sotke mut,Lähtisitkö,Ei,Supernova,Kokaiini,Mitä jos ne näkee,Hakuna matata,Prinsessoja ja astronautteja,Dementia,Utopiaa ja 2080-luvulla.

IMG_0074

Näitä hetkiä en haluis vaihtaa mistään hinnasta pois,sen verran ihania naisia molemmat ja ei niissä bändeissäkään oo valittamista :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *