Krista Siegfrids-Kauppakeskus Veturi-28-11-15

Lähettiin ajelemaan kouvolaa kohti siinä kahentoista maissa. Käytiin nastolasta hakemassa meijän tuttu mukaan ja sit vaan nokka kohti kouvolaa. Oltiin kouvolassa joskus yhen aikoihin. Kierreltiin siinä ajan kuluks kauppoja sekä käytiin syömässä ennen keikkaa. Kahelta oli ensimmäinen keikka,neljältä oli toinen ja me siis katottiin eka setti. Oli kyllä vaan niin ihana nähdä pitkästä aikaa sitä ihanaa ilopilleriä <3. Keikkasettiin kuulu seuraavat biisit: On&Off,Can you see me?,Better on my own,Like a virgin ja Marry me. Keikan jälkeen krista jako nimmareita ja me käytiin myös hakemassa omat :–). Sen jälkeen käytiin vielä kaupassa ja sit lähettiin lahtea kohti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *