”Painetaan sydämmiin tämä hetki,tämä onni”

Täytyy heti tähän alkuun sanoo,et tää on varmaan nyt sit tän vuoden viimenen postaus,joten täytyy toteuttaa niitä muita postauksia tossa vuoden alussa,tai no on mulla ainaki yks ihan varma juttu,mikä täytyy toteuttaa alkuvuoden kieppeillä. Mutta joo joulu tuli ja meni,eikä se nyt oikeestaan tuntunu yhtään miltään,koska maassa ei ollu lunta ja muutenkaan ei taas ihan äärettömän suurta joulufiilistä löytyny,vaikka kuinka kuunteli joulumusaa jne,mutta lahjoista mä olin kyllä niin happy,erityisesti Pretty little liarsin dvd boksista!siis mä oon niin koukuttunu siihen sarjaan! :—)

Mutta eipä mulla tän kummempaa,nyt vaan sitte ootellaan uuden vuoden saapumista sekä kaikkee sitä mitä se tuo tullessaan,esim varmasti taas paljon keikkoja yms.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *