Cheek-Lahti-6-2-16

Eilis ilta oli mun elämän yks parhaimpia iltoja IKINÄ!

Lähettiin kohti isku-areenaa seiskan jälkeen ja sitte kun oltiin paikanpäällä niin jonotetti ulkona pieni hetki,mut jono onneks liikku tosi nopeesti,niin eipä sitten tarvinnu ulkosalla kärvistellä kovinkaan pitkää aikaa. Sisälle kun päästiin,ni lähettii ettii meijän paikkoja,ja no siinä sit käviki silleen et niitä meijän paikkoja ei edes loppujenlopuks ollu olemassakaan….no lähettiin selvittelemään asiaa ja jokunen minuutti ootettii lippupisteellä ennenku saatiin korvaavat paikat ja ne oli kaks riviä lähempää,eli loppujen lopuks kaikki käänty todella hyvään suuntaan. Nikke vetiki jo keikkaa ja oikeestaan se oli aika loppusuoralla,mut pari biisiä onneks kerettiin kuulla ihan siellä hallinki puolella. Illan päätähti eli tietysti cheek,alotti about kymmenen minsaa myöhässä,mut se ei kyllä tuntunu yhtään missää. Keikka alko Alpha omega biisillä ja mun fiilikiset nous heti samantien jonnekki todella korkeelle :–). Muut biisit mitä kuultiin,oli seuraavat: Syypää sun hymyyn,Fiiliksissä,Kyyneleet(chisu feettaamassa <3),Me ollaan ne,Sillat,Chekkonen,Timantit on ikuisia,Jippikayjei,Jossu,Parempi mies,Keinu,Valot sammuu,Leveellä,Makee ja selkee,Tuhlaaja poika,Sä huudat,Liekeissä,Kuka muu muka ja Sokka irti. Keikka kesti noin kaks tuntia ja koko se aika meni kyllä kieltämättä vähän turhanki nopeesti.

Kollaasi 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *