Cheek-Hartwall areena-26-2-16&Anna Puu-Finlandiaklubi-27-2-16

Pitkästä aikaa taas tulee keikkapostausta.

Sain siis keskiviikkona sähköpostia cheekin managerilta,jossa se kerto et jare on seurannu mun ja parin muun fanin juttuja jo pitkään ja halus nyt sitten kiittää meitä kutsumalla meijät perjantain meet&greettiin. No monen mutkan kautta tää reissu onneks toteutu myös omalta kohalta ja siis onhan se nyt oikeesti aika huippuu,et oma idoli haluu tehä jotain tommosta :3. Siellä me sit jutskattiin kaikkee,otettiin kuvia ja saatiin nimmarit,jotka oli ns kiitoskortit. Tää oli kyllä kiistatta yks ikimuistosempia juttuja,mitä koskaan kenenkään artistin kohalla on saanu kokea!

Eilen sitte oli pitkästä aikaa ihanan anna puun keikka ja voi että oikeesti se nainen vaan on niin huippu! Keikka alko pari minuuttia myöhässä,mut eipä se paljoo haitannu :)). Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Ota minut tälläisena kun oon,C`est la vie,Onnenviipaleet,Nuori loiri,Linnuton puu,Venus ja mars,Jos nää seinät osais puhua,Kolme pientä sanaa,Melankolian riemut,Kaunis päivä ja Säännöt rakkaudelle.

Kollaasi 3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *