Sanni-31-3-16&Chisu-1-4-16-Sibeliustalo

Pitkästä aikaa tännekki postausta ja yllättäen (taas) keikoista!

Torstaina oli pitkään odotettu sannin keikka ja olin ehkä töissäki aika malttamaton kun ootteli niin paljon iltaa. No kuuden maissa sitte suunnattiin sibeliustaloa kohti ja jokunen minuutti piti ootella ovien aukeemista. About 15 vaille seittämän päästiin saliin sisälle ja suunnattiin sit suoraan meijän paikoille,jotka oli tottakai eturivistä :-). Keikka alko seittämältä ja mun fiilikset nous kyllä aika suuresti ihan heti ekan biisin alkusoinnuissa. Keikkasettiin kuuluu seuraavat kipaleet: Lelu,Mitä jos ne näkee,Lähtisitkö,Levoton tyttö,Kran turismo,Ei,Pojat,Lapsi heurekassa,Isin tyttö,Kokaiini,2080-luvulla,Me ei olla enää me,Jos mä oon oikee,Prinsessoja ja astronautteja,Supernova ja Että mitähän vittua.

12417870_1194493907251553_3348958713888073547_n

Perjantaina vuorossa oli chisun keikka,jota mä olin odottanu vähintäänki yhtä paljon. Lähettiin kuuden jälkeen sibeliustaloa kohti ja taas jokunen minuuttii ooteltiin ovien aukeemista. No taas päästiin siinä varttia vaille seittämän saliin sisälle ja tällä kertaa paikat oli seiskariviltä,mut se rivi oli kaikesta huolimatta yllättävän lähellä lavaa,joten ei yhtään huono et paikat oli niinki kaukaa. Keikka alko seiskan aikaan ja taas mun fiilikset oli jossain taivaissa :-D. Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Polaris,Tähdet,Muut,Anna askeleen viedä,Sabotage,Mun koti ei oo täällä,Kolmas pyörä,Kohtalon oma,Kriisit,Tuu mua vastaan,Onni,Tabu,Ihana,Frankenstein,Oi muusa,Saaliit,Kerrasta poikki,Kun lähden ja Ruusunen.

DSC_00023444

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *