Ylexpop-4-6-16

Vihdoin ja viimein mä saan tehtyä tän kesän ekan festaripostauksen.

Eli siis suunnattiin kohti lahden toria siinä kahen maissa ja matkahan ei ollu taas kun sen mahtavat 15minuuttia. No siinä sitte reipas tunti ooteltiin koko hässäkän alkamista,tosin kolmen aikaan tuisku tuli treenaa yhen biisin verran bändin ja tanssijoitten kanssa,ja mun fiilikset oli jo sillon niin korkeella. Neljältä sitten koko juttu alko ja sen shown pisti käyntiin Antti. Oli niin kiva nähä pitkästä aikaa tuiskua ja vielä ekaa kertaa festareilla,kun tähän mennessä on tullu nähtyä vaan niitä ”perus” keikkoja. No antti veti reilu tunnin keikan,ja settiin kuulu seuraavat biisit: Peto on irti,Party(papiidipaadi),Hei ho paita pois,Hiton pelkuri,Sekaisin,Blaa blaa(en kuule sanaakaan),Ihan sairasta mutta oikeesti kuulumme yhteen,Sata salamaa,Keinutaan ja Hyökyaalto. Antin jälkeen lavalle tuli Benjamin ja olihan seki ihan mielettömän kiva nähä ekaa kertaa livenä. Benjamin veti about tunnin mittasen keikan ja settiin kuulu ekan soololevyn matskua,mm. Body,Young and restless,Rich girl ja Underdogs. Sen jälkeen lavalle tuli ihana Evelina. Eve veti myös noin tunnin mittasen keikan ja settiin kuulu muutama uus biisi sekä Sireenit,Honey,Vuoristorataa,Takajeejee,Kombo feat brädi ja Rakkaudesta lajiin. Even jälkeen tuli nikke,mutta sitä ennen oli vuorossa pieni ylläri,nimittäin Isac elliot tuli vetää uuden sinkun ja vitsi että se kuulosti hyvältä! on kyllä niin suuri kehitys tapahtunu senki kundin kohalla. No sitten lavalle tuli lahen oma poika,Nikke ankara. Nikke veti suurinpiirtein tunnin mittasen keikan. Settiin kuuluu: Bang bang,Koska sä eroot,Spesiaali,Signaali feat Lahti united,En tiiä sun nimee feat Ollie ja sen lisäks ollie veti oman Ongelma sinkkunsa,sit mukana oli Nikestä kii ja ihan kiistatta keikan parhaimmistoon kuuluva Ettei nyt vaan sattuis mitään. Sen jälkeen sitte suunnattiin hakemaan ruokaa,koska oli jäätävä nälkä sen kuuden tunnin seisoskelun ja bailauksen jäljiltä ja sit vaan suoraan kotia kohti syömään ja eipä menny kun muutama tunti ni sitten jo oliki hyvä hetki mennä nukkumaan,koska jälleen kerran väsymyskin iski ihan huolella.

DSC_00044

DSC_00155

DSC_00211

DSC_00666

DSC_00488

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *