Evelina @Katuklubi-28-10-16&JVG @Finlandiaklubi-29-10-16

Pitkästä aikaa keikkapostausta!johan näitten tekemistä alkokin olemaan ikävä.

Perjantaina menin Katu-klubille ennen puolta kahdeksaa. Päästiin heti sisälle ja taas kerran varattiin parhaat paikat :D. Pikkasen yli kaheksan alko keikka ja siis heti alkusoinnuista mulla alko nousemaan hymy kasvoille,koska olin niin onnellinen kun pitkästä aikaa sai olla rakastamansa harrastuksen parissa. Keikalla kuultiin koko levy,joka siis ilmestyi samaisena päivänä. Keikan jälkeen jäätiin odottelemaan Eveä,mutta turhaan,kun olikin ehtiny jo lähteä pois.

14719656_997517993690648_1213549533540122624_nn

Lauantaina oli sitten vuorossa keikka,jota olin oottanu keväästä asti. Mentiin sibeliustalolle ennen seittämää ja päästiin luojan kiitos sisälle jonottomaan,koska ulkona oli jäätävän kylmä ja todellisuudessa ois pitänyt jonottaa pihalla,mutta ilmeisesti suuren ihmismäärän takia saatiin jonottaa sisätiloissa,mikä kyllä oli erittäin ok. Kasin aikaan päästiin klubille sisään ja tälläkin kertaa päästiin eturiviin. Yheksän maissa alko keikka ja taas kerran olin vaan niin älyttömän onnellinen siitä hetkestä ja koko keikasta ylipäätään. Keikalla kuultiin: Paluu tulevaisuuteen,Faija,Huominen on huomenna,Lähtisitkö,Peto on irti,Keinutaan,Kran turismo,Hehkuu,Voitolla yöhön,Takajeejee,Etenee,Tuulisii,Nelisilmä,Häissä ja Tarkenee.

kollaasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *