Elastinen @Sibeliustalo-17-11-16

Lähdettiin kohti sibeliustaloa kuuden maissa ja matkahan taittu erittäin nopeesti,koska pituutta matkalla oli vaan about 15 minuuttia. Joskus kakskymmentä vaille seittämän päästiin saliin sisälle ja keikka alkoi seittämältä,tai no ehkä pari minuuttia myöhässä. Oli aivan mahtavaa nähdä Elastiselta konserttisali keikka,koska semmosia näkee räppäreiltä muutenki aika harvoin. Keikkasettiin kuulu paljon vanhoja ja uusia biisejä,mm: Ei vaihtoehtoi,Anna mun,Hallussa,Iisii,Super,Eteen ja ylös,Lempo,Oota mua,Täytyy jaksaa,Naurava kulkuri,Anna soida&Rusketusraidat,Tuulettaa,Veri vetää ja Syljen. Keikan jälkeen oli nimmareitten jako,ja tottakai mekin haettiin omat sekä samalla otettiin yhteiskuvat :).

collages1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *