Happoradio @Finlandia-klubi-18-11-16&Evelina @Karisma-20-11-16

Perjantaina mentiin sibeliustalolle seittämän maissa ja oltiin tällä kertaa toiset jonottajat. Tunnin verran ooteltiin klubille pääsyä ja sitte kun sinne päästiin,suunnattiin jälleen kerran lavaa kohti ja pitkästä aikaa saatiin eturivistä keskeltä paikat. Happoradio alotti muutaman minuutin yli yhdeksän ja keikka kesti reilu tunnin. Oli todella kiva nähä pitkästä aikaa pojat livenä,koska viime keikasta oli ehtiny vierähtää kaks ja puol vuotta. Biisit mitä keikalla kuultiin,oli seuraavat: Valopallo,Hc-sää,Hirsipuu, Che guevara,Puhu äänellä jonka kuulen,Ahmat tulevat,Sinä ja hän,Rakkaus,Älä puhu huomisesta,Ihmisen pyörä,Tavikset,Olette kauniita ja Pelastaja.

kollaasiii

Sunnuntaina Karismassa oli perinteinen joulunavaus ja esiintymässä oli Evelina,joten tottakai sinne oli pakko mennä. Oltiin karismassa yhden maissa,ja Even ensimmäinen keikka alko kahdelta. Siinä sitte kierreltiin kauppoja ennen keikan alkamista. Kahdelta sitten mentiin kattomaan keikkaa,ja setti oli tällä kertaa rajallinen. Kuultiin vaan neljä biisiä,jotka oli: 24K,Sireenit,Ei filtterii ja Honey.

dsc_0004-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *