Lahden yöt-14-7-17

Mentiin torille kuuden jälkeen. Jonne aaron oli ensimmäinen esiintyjä ja sen keikka alkoi seittämän jälkeen. Keikka kesti noin tunnin. Biisit mitä kuultiin, oli seuraavat: Rooma, Kirosanoja, Ota mut, Yksin, Ihanaa elämää, Risteyksessä, Elän itselleni (Popeda-cover), Vihan sokaisema ja Ei tää rakkautta oo. Sen jälkeen vuorossa oli aina niin mieletön Antti Tuisku. Tää mies se ei vaan petä KOSKAAN. Keikka alkoi ennen yhdeksää ja kesti reilu tunnin. Biisit mitä keikalla kuultiin, oli seuraavat: Rahan takii, Party (pabiidibaadi), Sata salamaa, Hyökyaalto, Hiton pelkuri, Anatude, Swäg, Hanuri, Blaa blaa (en kuule sanaakaan), Keinutaan ja Peto on irti. Sen jälkeen vuorossa oli illan viimeinen esiintyjä, mieletön Kaija koo. Tämä oli mun ensimmäinen keikka Kaijalta eikä muuten varmasti viimeinen. Keikka alkoi varttia vaille yksitoista ja kesti reilu tunnin verran. Biisit mitä keikalla kuultiin, oli seuraavat: Vapaa, Kaunis rietas onnellinen, Minun tuulessani soi, Nää yöt ei anna armoo, Kuka keksi rakkauden, Tinakenkätyttö, SIniset tikkaat, Hillitse itsesi, En pelkää pimeää, Supernaiset, Kuka sen opettaa ja Joku jonka vuoksi kuolla.

Tämä oli mulle viides kerta, kun olin kotikaupunki festareilla ja pienestä tönimisestä sun muusta huolimatta ilta oli ihan mieletön!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *