Antti Tuisku @Lahti Halli-20-4-18

Pitkästä aikaa taas postausta.

Viime perjantaina oli pitkään odotettu Antin keikka. Alunperin piti mennä yksin, mutta mun ystävä tampereelta kysyi, että haluaisinko lähteä keikalle hänen kanssa sekä hänen isän. Mentiin siis porukalla sinne, mikä oli oikein kiva juttu. Tämä mun ystävä tuli ensin hetkeksi mun luo ja sitten hänen isä haki meidät puoli kuuden maissa. Lähdettiin piakkoin ajamaan kohti keikkapaikkaa. Jono olikin jo aika kivan pituinen. Puoli seitsämältä päästiin sisälle ja saatiin kohtalaisen mukavat paikat. Alex mattson esiintyi noin klo 19:15. Se keikka kesti suurinpiirtein kaksikymmentä minuuttia. Antin keikan oli tarkoitus alkaa klo 20:00, mutta se alkoi noin 20 minuuttia myöhässä. Vihdoin sitten koitti hetki, jota olin odottanut. Pitkästä aikaa pääsin näkemään mun suurimman suosikin. Keikka kesti noin kaksi tuntia. Biisiit mitä kuultiin, oli seuraavat: Rahan takii, Party (papiidipaadi), Miten ois, Blaa blaa (en kuule sanaakaan), Keinutaan, Tragedia, Swäg, Aamukuuteen, Ihan tavallista mulle kuuluu, Vaarallinen, Itteni kaa kahdestaan, Hyökyaalto, Jää tai mee, Tyhjä huone, Läpi jään, Nauruterapiaa, Hanuri, En kommentoi, Sata salamaa, Levoton, Vedän sut henkeen, Mä hiihdän, Pyydä multa anteeks kunnolla ja Peto on irti. Tämä keikka meni kyllä ehdottomasti ykköseksi, oli sen verran upeasti  toteutettu show.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *