@Iskelmä kesä-Lahti-4-8-18

Pitkästä aikaa taas keikkapostaus.

Torilla oli viime viikonloppuna Iskelmä kesä tapahtuma ja me äidin kanssa puhuttiin, että jos mentäisiin kuuntelemaan ulkopuolelle esiintyjiä. Mentiin siis lauantaina iltapäivällä ennen neljää torille, koska tapahtuma alkoi klo16. Ensimmäinen esiintyjä oli upea Juha Tapio. Se mies ei kyllä koskaan petä. Oli kiva kuulla vihdoin uudenkin albumin kappaleita livenä. Keikalla kuultiin mm. Kuka näkee sut, Aito rakkaus, Mitä silmät ei nää, Tykkään susta niin että halkeen, Kaksi puuta. Juhan jälkeen esiintyi Laura Voutilainen. Ensimmäistä kertaa pääsin kuulemaan livenä eikä kyllä ollut pettymys. Laura esitti mm. Mä en kestä, Kerran, Miks ei, Tänä yönä taivaaseen. Lauran jälkeen oli Arttu Wiskari. Itse en niin kovin häntä kuuntele, mutta livenä oli kyllä ihan ok. Kuultiin mm. Mökkitie, Tahdon sulle olla hellä, Meidän biisi. Artun jälkeen esiintyi Ressu Redford. Joskus nuorempana muistan kuunnelleeni häntä ja oli kyllä kiva nähdä livenäkin. Keikka yllätti mut positiivisesti. Kuultiin paljon niitä isoja hittejä, jotka sai tanssijalan liikkeelle :D. Ressun jälkeen oli illan viimeinen esiintyjä, Neljänsuora. Voi nämä miehet oli kyllä odottamisen arvoisia. Antti ketosesta olin alkanut tykätä jo sillon kun oli Tähdet tähdet kisassa. Keikka oli upea. Keikalla kuultiin mm. Paratiisi, Kaksi kauneinta, Siipirikko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *