Elastinen-Sibeliustalo-1-11-19

Mentiin ennen puolta seitsämää Sibeliustalolle ja saliin pääsyä odoteltiin n.20 minuuttia. Seitsämältä keikan piti alkaa mutta olikin muutaman minuutin myöhässä. Viimeksi oltiin samaisessa paikassa katsomassa samaista artistia eikä todellakaan tälläkään kertaa ollut pettymys, päinvastoin. Keikka kesti 2h 30min sisältäen väliajan. Kappaleet mitä keikalla kuultiin, oli seuraavat: Sua seuraa aurinko, Naurava kulkuri, Supervoimii, Oota mua, Kerrankin, Keinutaan, Oo siellä jossain mun, Pilasit mun elämän, Faija, Älä droppaa mun tunnelmaa, Täytyy jaksaa, Lempo, Tuulettaa, Ystävä, Eteen ja ylös ja Anna soida..oli varmaan vielä muitakin mutta en nyt muista niitä. Keikan jälkeen oli nimmarien sekä kuvien jako ja me käytiin ottamassa kuvat. Äitin kertoessa Elastiselle, että oltiin silloin viimeksi myöski keikkaa kattomassa, niin mies totesi ”joo mä muistanki teijät”… siinä kohtaa hämmennyin, koska en ois osannut odottaa kuulevani noita sanoja. Tämmösiä keikkoja pitäisi kokea joka syksy, niin pysyisi todella positiivisena mieli, mutta eiköhän sitä nyt selviä tämän pimeimmän ajan yli ja sitten voikin alkaa oottaa kevättä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *