Jenni Vartiainen-Sibeliustalo-26-4-15

Tässä tulee parhaan viikonlopun toinen keikkapostaus!

Suunnattiin sibeliustalolle puol seittämäks. Keikka alko seiskan aikoihin ja olipahan vaan taas niin upee keikka! Keikka oli jälleen kaks osanen,ekana kuultiin akustisesti upeita vetoja ja väliajan jälkeen oli sit sitä menevämpää! Ja ne biisit mitä kuultiin,oli seuraavat: Duran duran,Suru on kunniavieras,Vedenalaista,Toinen,Selvästi päihtynyt,Kaukaa,Päivät on täällä hitaita,Muistan kirkkauden,Junat ja naiset,Nettiin,Missä muruseni on?,Ihmisten edessä,En haluu kuolla tänä yönä,Eden,Susta enkelit pitävät huolta,Vanki,Tyttövuodet,Sivullinen,Minä sinua vaan,Mustaa kahvia ja Malja. Keikan jälkeen oli nimmarijako ja me tottakai käytiin hakemassa jälleen omat nimmarit! :))

IMG_6678 IMG_6688

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *