Lahden yöt-14&16-7-16

Torstaina mentiin ennen viittä jonottamaan portille ja pikkasen reilu tunti odoteltiin alueelle pääsyä. Sitten kun kuuden maissa päästiin sisälle,suunnattiin suoraan k-18 alueelle ja napattiin eturivistä paikat. Siinä sitte odotettiin toinen tunti ennekun Jonne aaron alotti. Seiskan aikaan päästiin käynnistämään hommat ja ekana tosiaan lavalle tuli Jonne. Viime keikasta oli aika tarkalleen tasan kolme vuotta,joten olikin jo korkee aika nähdä miestä. Jonne veti tunnin mittasen keikan,ja settiin kuulu mm: Rooma,Yksin,Ota mut,Syytön,Kirosanoja,joku toinen uusi biisi sekä Taivas itkee hiljaa. Siinä sitten ootettiin reipas puoli tuntia,kunnes lavalle tuli Sanni. Keikka oli jälleen kerran tajuttoman hyvä,ehkä jopa parhain mitä tähän mennessä on nähny. Settiin kuulu: Pojat,Sotke mut,Jos mä oon oikee,Dementia,Me ei olla enää me,Vahinko,Prinsessoja ja astronautteja,Kran turismo,Lähtisitkö,Ei,Supernova,2080-luvulla ja Että mitähän vittua. Sannin jälkeen suuntasin kotia kohti.

Kollaasi

Eilen lauantaina mentiin vaan katsomaan aina niin ihanaa Chisua. Suunnattiin alueelle ennen yheksää ja Bonnie tyler oli vielä vetämässä omaa keikkaa,mutta lopetti aika pian. Päästiin sitten oottelemaan chisua eturiviin,tällä kertaa tosin jäätiin sallitulle puolelle. No siinä varttia vaille kymmenen chisu tuli lavalle ja keikan alotti Ihana biisi. Sen lisäksi settiin kuulu muitakin mahtavia biisejä,kuten: Kohtalon oma,Sabotage,Kriisit,Tähdet,Tuu mua vastaan,Mun koti ei oo täällä,Miehistä viis!,Kerrasta poikki,Baden-baden,Sama nainen,Tie ja Saaliit. Sen jälkeen me sitten lähettiin kotia. Oli kyllä jälleen kerran mielettömän kivat festarit,vaikka mulla onkin ollu vähän ristiriitaset fiilikset sen suhteen kun lahden öistä tehtiin sallitut,mutta toisaalta eiköhän siihen aikanaan totu.

Kollaasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *