Brädi-Kauppakeskus trio-18-6-16

Eilen triossa oli perinteinen summer up juttu,jossa mm pysty voittamaan summer up festareille lippuja ja sen lisäks siellä oli Nikke ankara,Brädi ja tubettaja Arttu lindeman jakamassa nimmareita ja yhteiskuvia. Me moikattiin ja haettiin vaan nimmarit brädiltä,ja olipahan taas niin kiva nähdä sitä pitkästä aikaa. Täytyy semmonen juttu vielä todeta,et ollaan nähty suht useesti brädinkaa ja 2014 oon viimeks saanu omistus nimmarit,niin eilen sitten oli ehkä jokseenki vähän hämmentyny olo kun kapa toteaa nimmaria kirjottaessa ”oliks se tomi?” ja siihen perään se vielä sano ”ollaan nähty joku sata kertaa,mut aina on hyvä varmistaa”. No ehkä tosiaan oli ihan hyvä varmistaa ettei ois tapahtunu mitään virhettä :)).

Nyt taas tulee pieni hiljasuus tänne blogin puolelle,koska seuraavat festarit ois noin kuukauden päästä,mutta ehkäpä ihan hyväki että taas vähän hiljentyy niin ehkä sitten ens kuussa on hitusen suurempi motivaatio kirjotella tänne.

13497720_1248600458507564_8222677556331621358_oo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *