Vääksyn kanavarock-18-7-15

Lähettiin ajelee kohti vääksyä kolmen jälkeen ja perillä oltiin ennen neljää.Päästiin heti sisälle ja me suunnattiin tällä kertaa anniskelualueelle,koska sillä puolella oli paremmat mahikset saada hyvät paikat. Didi esiinty ekana ja voi terve miten upee keikka jälleen kerran!ja sitte se hymy kun näkee tuttuja yleisössä! :3. Keikalla kuultiin: Unelmil on hintansa,Liukuovia,Proud mary,Outta my head,Prinsessalle,Vielä vapaa,Onni on,Syyllinen,Fiiliksissä(didin oma osuus),Bandida ja Paha poika. Didin jälkeen ooteltiin about tunti ennenku aina niin loistava brädi tuli lavalle.Keikalla kuultiin: Räppijätkiä,Aamupala,Anna palaa,Signaali(Lahti united),Uimaan,Hätähuuto,Kotona,Happee,Lämpöö,Mestariteos(nelosleyvn matskua).

On ehkä maailman siisteintä kiertää tommosten tyyppien perässä! 🙂

DSCN6297

DSCN6306

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *