Diandra-Sibeliustalo-4-12-15&Antti Tuisku-Kuusankoskitalo-5-12-15

Vuoden viimeset keikat on takanapäin ja nyt onki sitte hyvä ottaa pikkasen huilia ennenku alkaa ens vuoden keikkailut.

Perjantaina siis oli joulukonsertti sibeliustalossa,johon me mentiin pääasiassa didin takia. Konsertti alko seittämän aikaan ja kesti reilu kaks tuntia sisältäen väliajan. Konsertissa kuultiin paljon mahtavia joululauluja,tottakai englanniks ja suomeks laulettuna. Konsertissa didin lisäks oli mukana Johanna försti,Pentti hietanen ja Tero(sukunimee en muista). Konsertin jälkeen kaikki jäi jakamaan nimikirjotuksia ja kyllähän me käytiin siellä myös hakemassa omat sekä sit vaihettiin didinkaa nopeesti kuulumiset.

DSC_001444

Eilen sitten oli vuorossa pitkään ootettu anatuden keikka. Oon vieläki ihan fiiliksissä,vaikka siis ainahan antin keikat on ollu pelkkää parhautta,mut eilinen oli jotain niin suurta mahtavuutta! Lähettiin kouvolaa kohti ennen kuutta ja oltiin perillä vaille seittämän. Keikka alko siinä seiskan maissa ja kesti reilu kaks tuntia sisältäen väliajan. Keikalla kuultiin seuraavat biisit: Peto on irti,Blaa blaa(en kuule sanaakaan),Hiton pelkuri,Elämän nälkä,Ota kuva,Keinutaan,Hei ho paita pois,Saikkuu,Ihan sairasta mutta oikeesti kuulumme yhteen,Pojat,Yritä ymmärtää,Läpi jään,Tyhjä huone,Veli,En kommentoi,Juuret,Sekaisin,En halua tietää,Sata salamaa ja Hyökyaalto. Keikan ekalla puoliskolla meinas tulla tippa linssiin,koska tuli taas niin ylpee olo tuiskun puolesta,on se vaan niin ansainnu ton mielettömän suosion,tosin oishan tää kaikki voinu tulla jo huomattavasti aikasemmin!

DSC_00111

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *