Brädi-Kauppahalli-12-12-15

Eipä siis vielä viime viikonloppuna päättyny tän vuoden tapahtumahässäkät,kun tossa viikolla sai tietää tosta brädin jutusta ja tottakai sinne oli päästävä!

Lähettiin siis vaille ykstoista kohti keskustaa.Kauppahallissa oltiin yhentoista aikaan ja siellä sit jo nähtiinki brädi. Nii ja siis tän koko jutun idea oli se,et siellä kauppahallissa oli joulupuu,jota brädi ”vahti” 11-12 välisen ajan ja siinä samalla sit otti ihmistenkaa kuvia yms. Sitku se meijät huomas ni ekat sanat oli ”Moi,mitäs ukko?” :’D no sen jälkeen se kysyy ”Otetaaks me kuva?” ja siihen mä tottakai vastasin myöntävästi. No brädi sit sanoo mulle ”Tuuppas tänne kainaloon” :)) haha en ehkä vaan kestä sitä kuin huippu mies se oikeesti on! Sitku kuvat oli otettu,niin me sit jäätiin vielä juttelee hetkeks, ja pääasiassa juteltiin keikoista. Sen jälkeen sit saatiin halit sekä toivotettii hyvät joulut puolin ja toisin :’)

Nyt on sitte käyty kaikki maholliset keikkailut yms läpi ja seuraavaks varmaanki helmikuussa vasta keikkailua,jollei nyt sit jo ihan yllättäen tuu vuoden alusta jotain. Tuun kyllä vielä tän vuoden puolella tekemään muutaman postauksen,mut keikkojen osalta tulee pieni breikki,joka jollain tapaa kyl tekee ihan hyvää.

@Nikon2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *